Change pack
Lintel Jun 29 - Jul 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 June 2026

Keystones #180 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 10 ÷ 4⁄8

    Answer: 20
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 4 ≤ 2x - 10

    Answer: x ≤ 4.7
  3. 3. Geometry

    How long does it take to travel 310km at 70km/h?

    Answer: 4.4 hours
  4. 4. Ratio

    In ratio 8:3, the difference between shares is 165. What is the total?

    Answer: 363
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 4⁄7

Tuesday 30 June 2026

Keystones #181 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 4⁄5 × 4⁄5 × 3⁄5

    Answer: 48⁄125
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 8 ≤ x - 7

    Answer: x ≤ 3
  3. 3. Geometry

    A cyclist travels 392km in 4 hours. What is their average speed?

    Answer: 98km/h
  4. 4. Ratio

    In ratio 2:1, the difference between shares is 176. What is the total?

    Answer: 528
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 5 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 7⁄12

Wednesday 1 July 2026

Keystones #182 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6⁄9 × 2

    Answer: 4⁄3
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x - 5 > 7x + 11

    Answer: x > 8
  3. 3. Geometry

    How long does it take to travel 477km at 44km/h?

    Answer: 10.8 hours
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:1, the difference between shares is 136. What is the total?

    Answer: 272
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 6⁄13

Thursday 2 July 2026

Keystones #183 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13⁄15 - 3⁄15 - 2⁄15

    Answer: 8⁄15
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x - 10 > 2x + 46

    Answer: x > 8
  3. 3. Geometry

    A cyclist travels 299km in 3 hours. What is their average speed?

    Answer: 99.666666666667km/h
  4. 4. Ratio

    In ratio 9:2, the difference between shares is 147. What is the total?

    Answer: 231
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 2⁄3

Friday 3 July 2026

Keystones #184 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Subtract: 2⁄4 - 1⁄4

    Answer: 1⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 5 ≤ 3x - 4

    Answer: x ≤ 4.5
  3. 3. Geometry

    How long does it take to travel 205km at 75km/h?

    Answer: 2.7 hours
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:2, the difference between shares is 44. What is the total?

    Answer: 220
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 4⁄13