Change pack
Lintel Sep 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 September 2026

Keystones #257 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 5.6 × 107 × 6.6 × 106

    Answer: 3.7 × 1014
  2. 2. Algebra

    Solve: x² + 0x - 25 = 0

    Answer: x = 5 or x = -5
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 56.5°
  4. 4. Ratio

    After a 15% decrease, a value is 358.7. What was the original?

    Answer: 422
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 31, 4, 27, 45, -16

    Answer: 61

Tuesday 15 September 2026

Keystones #258 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7.3 × 105 × 6.7 × 103

    Answer: 4.891 × 109
  2. 2. Algebra

    Solve: x² - 11x + 30 = 0

    Answer: x = -6 or x = -5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 20cm. Calculate the angle

    Answer: 28.8°
  4. 4. Ratio

    After a 26% decrease, a value is 230.14. What was the original?

    Answer: 311
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 37, 31, 58, 63, 57, 41

    Answer: 32

Wednesday 16 September 2026

Keystones #259 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 4.2 × 107 × 9 × 104

    Answer: 3.78 × 1012
  2. 2. Algebra

    Solve: x² - 12x + 35 = 0

    Answer: x = -7 or x = -5
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 66.8°
  4. 4. Ratio

    After a 28% decrease, a value is 336.96. What was the original?

    Answer: 468
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 30, 40, 48, 51, 58, 21

    Answer: 37

Thursday 17 September 2026

Keystones #260 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6.8 × 103 × 5.5 × 103

    Answer: 3.74 × 107
  2. 2. Algebra

    Solve: x² -2x - 48 = 0

    Answer: x = 8 or x = -6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 46.7°
  4. 4. Ratio

    After a 25% decrease, a value is 286.5. What was the original?

    Answer: 382
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 13, -16, 0, -10, 29

    Answer: 45

Friday 18 September 2026

Keystones #261 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 5.5 × 105 × 5.4 × 105

    Answer: 2.97 × 1011
  2. 2. Algebra

    Solve: x² -x - 12 = 0

    Answer: x = 4 or x = -3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 39.1°
  4. 4. Ratio

    After a 15% decrease, a value is 136. What was the original?

    Answer: 160
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 1, 38, 47, -12, 29

    Answer: 59