Change pack
Lintel Sep 28 - Oct 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 September 2026

Keystones #271 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    88 is rounded to the nearest integer. What is the error interval?

    Answer: 87.5 ≤ x < 88.5
  2. 2. Algebra

    Expand: (x - 5)(x - 2)

    Answer: x² - 7x + 10
  3. 3. Geometry

    A circle has area 254.5cm². Find its radius (dp)

    Answer: 9cm
  4. 4. Ratio

    52 out of 77 students passed. What percentage passed?

    Answer: 67.5%
  5. 5. Statistics

    Find the mean, median and range of: 58, 95, 46, 59, 66, 79, 99

    Answer: Mean = 71.7, Median = 66, Range = 53

Tuesday 29 September 2026

Keystones #272 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    A value is 63.2 (to dp). State the error interval

    Answer: 63.15 ≤ x < 63.25
  2. 2. Algebra

    Expand: (x + 6)(x - 4)

    Answer: x² + 2x - 24
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 9cm

    Answer: 63.62cm²
  4. 4. Ratio

    47 out of 95 students passed. What percentage passed?

    Answer: 49.5%
  5. 5. Statistics

    Find the mean, mode, median and range of: 35, 35, 16, 12, 33

    Answer: Mean = 26.2, Mode = 35, Median = 33, Range = 23

Wednesday 30 September 2026

Keystones #273 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    A value is 29.6 (to dp). State the error interval

    Answer: 29.55 ≤ x < 29.65
  2. 2. Algebra

    Expand: (x + 8)(x - 8)

    Answer: x² + 0x - 64
  3. 3. Geometry

    A circle has area 314.2cm². Find its radius (dp)

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    47 out of 76 students passed. What percentage passed?

    Answer: 61.8%
  5. 5. Statistics

    Find the mean, mode, median and range of: 32, 45, 10, 30, 32

    Answer: Mean = 29.8, Mode = 32, Median = 32, Range = 35

Thursday 1 October 2026

Keystones #274 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    A value is 57 (to dp). State the error interval

    Answer: 56.95 ≤ x < 57.05
  2. 2. Algebra

    Expand: (x + 4)(x - 7)

    Answer: x² -3x - 28
  3. 3. Geometry

    A circle has area 530.9cm². Find its radius (dp)

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    53 out of 92 students passed. What percentage passed?

    Answer: 57.6%
  5. 5. Statistics

    Find the mean, median and range of: 49, 27, 80, 74, 25, 25, 37, 46, 91

    Answer: Mean = 50.4, Median = 46, Range = 66

Friday 2 October 2026

Keystones #275 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    67 is rounded to the nearest integer. What is the error interval?

    Answer: 66.5 ≤ x < 67.5
  2. 2. Algebra

    Expand: (x + 8)(x - 3)

    Answer: x² + 5x - 24
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 19cm

    Answer: 283.53cm²
  4. 4. Ratio

    55 out of 78 students passed. What percentage passed?

    Answer: 70.5%
  5. 5. Statistics

    Find the mean, median and range of: 95, 21, 28, 11, 59, 100, 24, 78

    Answer: Mean = 52, Median = 59, Range = 89